Η πλατεία των Αντιφιλίππων μετατρέπεται σε «Πλατεία των Ευχών»

Ένα Χριστουγεννιάτικο διήμερο γεμάτο δράσεις και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους με «οικοδεσπότη» τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Αντιφιλίππων-Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Χριστούγεννα στον δήμο Παγγαίου και η πλατεία των Αντιφιλίππων μετατρέπεται για ακόμη μια χρονιά σε «Πλατεία των Ευχών» το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019. Ένα διήμερο γεμάτο δραστηριότητες, γεμάτο διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους με «οικοδεσπότη» τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Αντιφιλίππων.

Τι περιλαμβάνει το γιορτινό… μενού; Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, face painting, παραμύθια, τραγούδια-χορό, Χριστουγεννιάτικη αγορά με χειροποίητες κατασκευές, ζογκλέρ και κλόουν και θα προσφέρονται ζαχαρωτά και γλυκά, ζεστό κρασί και ρακόμελο, καθώς και σουβλάκια και hot dog.

Παράλληλα, μικροί και μεγάλοι θα συναντήσουν τον Άη Βασίλη στο… σπίτι του και θα μοιράσει δώρα σε όλους, ενώ η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 (17:00-22:00)

  • 18:00-Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου
  • 18:30-Συναυλία Ροκ-Έντεχνο με Σολωμό, Σαλιμπάση, Μυλωνά, Εμμανουηλίδη και Κοκκινίδη

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

  • 17:30-Οι ΚΡΟΚΟ και ΛΙΝΟ θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους
  • 18:00-ΖUMBA KIDS
  • 19:00-Μικροί και μεγάλοι παίρνουν το φαναράκι τους από το «σημείο των ευχών», το ανάβουν και αφήνουν τη φλόγα του να ταξιδέψει μαζί με τις ευχές τους στον ουρανό