Μια κόκκινη… φάλαινα στο λιμάνι της Καβάλας [φωτογραφίες, βίντεο]

Ένα κόκκινο υποβρύχιο τράβηξε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων-Τί κάνει το σκάφος στα νερά της Καβάλας πριν αποπλεύσει για το νησί της Θάσου;

Μια κόκκινη… φάλαινα τράβηξε τα βλέμματα όσων βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου 2019 στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» ή στη νότια πλευρά της Παναγίας.

Πρόκειται για ένα μικρό υποβρύχιο το οποίο προμηθεύτηκε η NorthSailing και τους επόμενους μήνες θα πλέει στα νερά της Καβάλας και της Θάσου, προσφέροντας… υποβρύχιες εμπειρίες και χαρά σε μεγάλους και κυρίως μικρούς λάτρεις του βυθού.

Από το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν με ένα εισιτήριο να γίνουν… Jacques-Yves Cousteau για περίπου 40 λεπτά, ανακαλύπτοντας τον βυθό, καθώς το σκάφος διαθέτει φινιστρίνια κάτω από την επιφάνεια του νερού, αλλά θα απολαμβάνουν και τη θέα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας έξω από το λιμάνι της Καβάλας και ανοιχτά της Παναγίας και του Καρνάγιου, σύμφωνα με το προτεινόμενο σχέδιο πλεύσης της εταιρίας που θα το διαχειρίζεται.




Από τον Μάιο του 2020 το μικρό υποβρύχιο, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 12 άτομα, θα βάλει πλώρη για το νησί της Θάσου και συγκεκριμένα τον Λιμένα, περιμένοντας να φιλοξενήσει όσους θέλουν να ανακαλύψουν τα μυστικά του βυθού του νησιού. Να σημειωθεί ότι η πρώτη του δοκιμαστική πλεύση στα νερά της Καβάλας ήταν επιτυχής, έχοντας «σύμμαχο» και τον καλό καιρό.

Δείτε βίντεο από την πρώτη… βόλτα του υποβρυχίου στα νερά της Καβάλας