Απέραντη ευγνωμοσύνη σε ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους με πολλή αγάπη και αυταπάρνηση

Ευχαριστήριο της Οικογένειας Μουτζούρογλου προς το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


«Νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την απέραντη ευγνωμοσύνη μας στα στελέχη εκείνα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας που στάθηκαν δίπλα μας. Τόσο το Τμήμα Εκτάκτων Περιστατικών όσο και η Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας έδρασαν άμεσα και καίρια και, παρά το οξύ έμφραγμα στην κεντρική αορτή –κατά 99% φραγμένη όπως αποδείχθηκε– ο πατέρας μας σώθηκε!

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε:

  • Τον νοσηλευτή Βασίλειο Νικολαΐδη και τον συνάδελφό του οι οποίοι παρέλαβαν τον πατέρα μας ταχύτατα από το πάρκινγκ και τον οδήγησαν στο ΤΕΠ.
  • Τον ειδικό καρδιολόγο σε θέση ειδικευόμενου Μιχαήλ Ματζούφα και την ειδικευόμενη παθολογίας Κατερίνα Ιωαννίδου οι οποίοι, παρά τον φόρτο εργασίας και τα πολλά ταυτόχρονα περιστατικά κατά την επίσκεψή μας, αντιλήφθηκαν την κρισιμότητα της κατάστασής του και τον μετέφεραν άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, κυριολεκτικά λεπτά πριν την ανακοπή.
  • Τον ιατρό της Καρδιολογικής Κλινικής Δημήτριο Μακρυγιάννη ο οποίος παρενέβη άμεσα και ουσιαστικά στα πρώτα κρίσιμα λεπτά.
  • Τους ιατρούς Νικόλαο Καμπουρίδη και Χουσεΐν Χουσεΐν για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και τον Διευθυντή Νεόφυτο Παπουλή για την υποστήριξή του.
  • Τις χαμογελαστές, πρόθυμες και ευγενικές νοσηλεύτριες της ΜΕΘ, την Αλκμήνη, τη Μαρία, καθώς και όλο το προσωπικό της Καρδιολογικής Κλινικής που, παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα, πολλές φορές ξεπερνώτας τον ίδιο τους τον εαυτό, σώζουν κυριολεκτικά ζωές χωρίς «ανταλλάγματα», απλά επιτελώντας το λειτούργημά τους σωστά.

Επίσης, είναι σημαντικό να αναφέρουμε τους επαίνους και τα συγχαρητήρια που δόθηκαν από ιατρούς ιδιωτικού νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποιήθηκε η στεφανιογραφία για την υποδειγματική και αποτελεσματική αγωγή που χορηγήθηκε στον πατέρα μας.

Σε όλους εσάς, ευχόμαστε να συνεχίσετε το έργο σας με την ίδια αγάπη και αυταπάρνηση. Σας ευχαριστούμε πραγματικά, μέσα από την καρδιά μας»!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΟΓΛΟΥ