Καβάλα: Άγνωστοι «άνοιξαν» καφετέρια και ο ιδιοκτήτης προσφέρει αμοιβή για να βρεθούν! [φωτογραφίες]

Οι δράστες «πιάστηκαν» από τις κάμερες ασφαλείας, ωστόσο είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους - Για «γνωστούς καλοθελητές» κάνει λόγο ο επιχειρηματίας ο οποίος δίνει 5.000 ευρώ σε όποιον γνωρίζει κάτι

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου 2019 τρεις άνδρες διέρρηξαν καφετέρια στην παραλιακή οδό της Καβάλας αφαιρώντας από το εσωτερικό της περίπου 200 ευρώ σε μετρητά και εμπόρευμα [μπουκάλια αλκοόλ] αξίας πάνω από 1.000 ευρώ.




Πρόκειται για το κατάστημα «Το άραγμα» που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

Οι δράστες είχαν φροντίσει να κρύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους φορώντας κουκούλες και full-face σκούφους αλλά και γάντια για να μην αφήσουν ίχνη πίσω τους. Ωστόσο, η πράξη τους καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος με το υλικό να έχει ήδη δοθεί στην Αστυνομία αλλά και να έχει δημοσιοποιηθεί στο facebook από τον ιδιοκτήτη Παναγιώτη Κέλλη ο οποίος, μάλιστα, προσφέρει αμοιβή σε όποιον γνωρίζει κάτι και μπορεί να βοηθήσει στη σύλληψή τους.

Ο επιχειρηματίας δηλώνει απηυδησμένος, αφού αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ίδιος «έπεσε» θύμα διαρρηκτών, εξ ου και προσφέρει αμοιβή 5.000 ευρώ για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ποσό κατά πολύ μεγαλύτερο από τη ζημία που υπέστη.