Καβάλα-Αθήνα με εισιτήριο ένα… πείραμα Φυσικής! [φωτογραφίες]

Η ομάδα του Φυσικού Xρήστου Χρηστίδη αποτελούμενη από 3 μαθήτριες παρουσίασε το πείραμα της στην 11η εκδήλωση «Η Φυσική Μαγεύει», της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών στην Αθήνα

Το τριήμερο 13-15 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) η 11η εκδήλωση «Η Φυσική Μαγεύει», της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών. Στην εκδήλωση αυτή προσκεκλημένη ήταν η ομάδα των μαθητριών που βραβεύτηκε στην Καβάλα πριν από λίγες μέρες! Η ομάδα του Φυσικού Xρήστου Χρηστίδη (Ελένη Κουμλιά, Αναστασία Νικολάου και Κάλλη Τσακώνη) έφτασε μέχρι την Αθήνα για να παρουσιάσει το πείραμά της.

Την Παρασκευή 13/12 έγινε η τελετή έναρξης της εκδήλωσης στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΠΑΔΑ. Το πρωί του Σαββάτου 14/12 η ομάδα παρουσίαζε στους παρευρισκόμενους το βραβευμένο πείραμά της. Παράλληλα παρακολούθησε τα δρώμενα της εκδήλωσης (παρουσίαση πειραμάτων Φυσικής-Χημείας, παράλληλες ομιλίες, βιωματικά εργαστήρια κλπ).

Την Κυριακή 15/12 το βράδυ η ομάδα γεμάτη εμπειρίες επέστρεψε στην Καβάλα και έτσι έκλεισε ένας κύκλος που ξεκίνησε από ένα πείραμα Φυσικής στον τοπικό διαγωνισμό πειραμάτων! Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές και καλή συνέχεια στις μαθήτριες και στον καθηγητή τους. Μακάρι το 2020 να είναι μια εξίσου δημιουργική χρονιά!