Ο «Βαγγέλης των Χριστουγέννων» έδειξε σε όλους πώς είναι να είναι «κάθε μέρα Χριστούγεννα» [φωτογραφίες, βίντεο]

Ο συγγραφέας του «Τριγωνοψαρούλη» Βαγγέλης Ηλιόπουλος έκανε μικρούς και μεγάλους να νιώσουν το αληθινό νόημα των γιορτών μέσα από ένα παιχνίδι με τα βιβλία στην παιδική γωνιά της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας

Ο μοναδικός «Βαγγέλης των Χριστουγέννων» πέρασε από την παιδική γωνιά της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» για να παίξει με τα βιβλία, με τη γιορτινή διάθεση να είναι κάτι παραπάνω από έκδηλη σε όλα τα επίπεδα…

Ο αγαπημένος συγγραφέας του «Τριγωνοψαρούλη» Βαγγέλης Ηλιόπουλος έκανε μικρούς και μεγάλους να νιώσουν το αληθινό νόημα των γιορτών μέσα από μια συμμετοχική διαδικασία την οποία θα θυμούνται για καιρό οι μικροί φίλοι του βιβλίου.

Καλοκάντζαροι, τάρανδοι και ξωτικά, Αη Βασίλης και παιδιά, φάρσες, πλάκες και χωρατά γέμισαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας και έδειξαν πώς είναι να είναι «κάθε μέρα Χριστούγεννα».

Από το παιχνίδι δεν γλύτωσε ούτε ο αντιδήμαρχος Απόστολος Μουμτσάκης, ο οποίος πήρε και εκείνος ρόλο κατά τη σχετική… διανομή.

Η επιτυχία της εκδήλωσης αποτυπώθηκε στις φωνές και στα χαμόγελα των παιδιών, ενώ έδωσε και… ιδέες για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση