Παρέμβαση Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας στην υπόθεση των 4,2 εκ. ευρώ

Για μια διαδικασία-νομικό «φιάσκο» κάνουν λόγο οι συνήγοροι των τριών κατηγορουμένων - Αναμένεται έκδοση ανακοίνωσης του συλλογικού οργάνου των δικηγόρων της Καβάλας

Μετά από αίτημα των συνηγόρων των τριών κατηγορουμένων για την πολύκροτη υπόθεση της υπεξαίρεσης του ποσού των 4,2 εκ. ευρώ από εταιρία φύλαξης χρημάτων στον Αμυγδαλεώνα, θέση για την εξέλιξη της ανακριτικής διαδικασίας αναμένεται να πάρει ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας.

Με φόντο τη μαραθώνια απολογία των κατηγορουμένων ενώπιον του εισαγγελέα και την ανατροπή της όλης διαδικασίας αργά το βράδυ της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου 2019 [διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ εδώ] με τους δικηγόρους Καβάλας κ.κ. Καϊτατζή και Γκουρτζή να υποστηρίζουν ότι η κράτηση και η δίωξη των πελατών τους στερείται νομικού ερείσματος από τη στιγμή που δεν έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά από την «παθούσα» εταιρία και να ζητούν την άμεση απελευθέρωσή τους, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας καλείται σε έκτακτη συνεδρίαση στις 11:00 το πρωί της Τρίτης 24 Δεκεμβρίου 2019.




Μετά τη λήξη της συνεδρίασης αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση του Συλλόγου.