Για ακόμα δύο μήνες κλειστή η ανατολική είσοδος της Καβάλας στην Εγνατία οδό

Παρατάθηκαν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας για να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής των πλευρικών διοδίων

Οι εργασίες για την κατασκευή των πλευρικών σταθμών διοδίων της Εγνατίας Οδού, στην ανατολική πλευρά της πόλης, στην Άσπρη Άμμο δεν ολοκληρώθηκαν όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί μέχρι το τέλος του 2019, οπότε οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σημείο, οι οποίες αποφασίστηκαν από το τέλος Οκτωβρίου 2019 παρατείνονται για δύο μήνες.

Με απόφαση της Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας λοιπόν παρατείνεται η ισχύ της υπ’ αριθ. 2501/1/253-ιγ από 31-10-2019 απόφασής, η οποία αφορά τη λήψη περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας στον Α/Κ Άσπρων Χωμάτων της Εγνατίας Οδού για το χρονικό διάστημα μέχρι 28-02-2020, με σκοπό την ολοκλήρωση των εργασιών.

Τα έργα θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός αν αυτά επιβάλλονται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και την αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων, κατόπιν όμως έγκρισης του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας. Η σήμανση θα παραμένει και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το πιο πάνω μέτρο είναι προσωρινό και παύει να ισχύει μετά το πέρας των εργασιών.