Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τη Λέσχη Ποντίων Καβάλας άκουσε ο Μακάριος Λαζαρίδης

Μέλη της Λέσχης τα... έψαλλαν στον βουλευτή στα ποντιακά, με τον κ. Λαζαρίδη να υπενθυμίζει ότι ο αγώνας για τη διεθνοποίηση της Γενοκτονίας των Ποντίων είναι στις μέρες μας πιο επίκαιρος από ποτέ

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από μέλη της Λέσχης Ποντίων Καβάλας άκουσε ο βουλευτής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Μακάριος Λαζαρίδης.

Η αντιπροσωπεία της Λέσχης Ποντίων επισκέφθηκε τον κ. Λαζαρίδη στο πολιτικό του γραφείο, ο οποίος στο πλευρό του είχε τη σύζυγό του Νάνσυ.

Ο βουλευτής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία ευχαρίστησε θερμά τους Ποντίους για την τιμή που του έκαναν να τον επισκεφθούν στο γραφείο του και να ακούσει τα ποντιακά κάλαντα των Χριστουγέννων. Για ακόμη μια φορά ο κ. Λαζαρίδης τόνισε ότι ο αγώνας για τη διεθνοποίηση της Γενοκτονίας των Ποντίων είναι στις μέρες μας πιο επίκαιρος από ποτέ.

Χριστός ’γεννέθεν χαρά ’ς σον κόσμον, χα καλή ώρα, καλή σ’ ημέρα. Χα καλόν παιδίν οψέ ’γεννέθεν,
οψέ ’γεννέθεν, ουρανοστάθεν

«Το μέλλον μας σκοτεινιάζει όταν δεν φροντίζουμε να φωτίζουμε το παρελθόν μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαζαρίδης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «οφείλουμε να κρατούμε ζωντανή την ιστορική μνήμη, να τιμούμε και να μην ξεχάσουμε ποτέ τις 353.000 ψυχές των Ελλήνων του Πόντου».