Οι νέοι της Καβάλας έχουν «λόγο» στην αλληλεγγύη και στην κοινωνική προσφορά [βίντεο]

Ο Γιάννης Μαλαθουνιάδης και μια παρέα νέων ανθρώπων, σε συνεργασία με την ΠΝΟΗ, δεν ξέχασαν τα παιδιά των οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα

Πριν από λίγο καιρό ο Johnmalath, κατά κόσμον Γιάννης Μαλαθουνιάδης, συγκέντρωσε μια παρέα νέων εθελοντών της Καβάλας και οργάνωσε μια μεγάλη περιβαλλοντική δράση η οποία, μάλιστα, είχε μεγάλη ανταπόκριση, αλλά και… απτό αποτέλεσμα (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).

Αυτή η παρέα, όμως, δεν έμεινε μόνον εκεί και έτσι, πριν από μερικές μέρες αποφάσισε να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη της και σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Σε συνεργασία με τον Σύλλογο για το Παιδί και την Οικογένεια ΠΝΟΗ πάνω από 60 νέοι εθελοντές συγκέντρωσαν τρόφιμα για το πρωινό παιδιών τα οποία προέρχονται από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Η δράση αυτή αποτελεί μέρος της προσπάθειας για εθελοντική προσφορά σε κάθε τομέα, μια προσπάθεια η οποία θα συνεχιστεί από τα παιδιά, «δείχνοντας», παράλληλα, τον δρόμο και σε άλλους ανθρώπους να κάνουν πράξη την αλληλεγγύη τους απέναντι σε συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη και μάλιστα όλον τον χρόνο και όχι μόνον στις γιορτές.

Δείτε [ΕΔΩ] το βίντεο από τη δράση