Ένα διήμερο γεμάτο Χριστούγεννα στα Ποταμούδια Καβάλας [φωτογραφίες]

Χριστούγεννα στις γειτονιές της πόλης: Για δυο μέρες έγιναν όλοι... παιδιά μέσα από τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις τις οποίες διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων

Χριστούγεννα δεν είναι… μόνο το κέντρο της Καβάλας, αλλά και οι γειτονιές της, για τις οποίες οι εκάστοτε Σύλλογοι, με τη βοήθεια του δήμου, δημιουργούν Χριστουγεννιάτικες «κυψέλες» με δράσεις για μικρούς και μεγάλους, όπως έπραξε και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων.

Τα εργαστήρια ζωγραφικής και χειροτεχνίας του Συλλόγου, ζαχαροπλαστικής της La Maison De Gourmet, ζωγραφικής προσώπου, το διαδραστικό εργαστήριο της Σαρλότ, η προβολή χριστουγεννιάτικης παιδικής ταινίας, η χορωδία και το θεατρικό δρώμενο του 11ου Δημοτικού Σχολείου, τα χορευτικά συγκροτήματα παραδοσιακών και μοντέρνων χορών του Συλλόγου, το σπιτάκι του Αϊ-Βασίλη και των βοηθών του, η μουσική, ο διάκοσμος, η διάθεση, η ατμόσφαιρα και κυρίως οι συμμετέχοντες συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση αυτής της προσπάθειας.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί μικρούς και μεγάλους για τη συμμετοχή στο υπέροχο εορταστικό Σαββατοκύριακο, κατά το οποίο όλοι… μεταμορφώθηκαν σε μικρά παιδιά.

Επίσης ευχαριστεί τον δήμο Καβάλας και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και τη Διεύθυνση του 11ου Δημοτικού Σχολείου, τη μουσικό Μαρία Ρασιδάκη, τη Chef Μαρία Παπανικολάου και το La Maison De Gourmet, τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων κ. Έλλη Πόλα με τη Σαρλότ, τη θεατρολόγο Βίκη Γιαννοπούλου, τις δασκάλες του Συλλόγου Βίκη Νάτση, Φωτεινή Παππά και Ελένη Σοΐδου, τον Αϊ-Βασίλη και τα Ξωτικά του και φυσικά όλα τα παιδιά και τα μέλη του Συλλόγου, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις