Καβάλα: Μετά τις φόλες, νέα «τακτική» εναντίον των ανυπεράσπιστων αδέσποτων

Γάτες βρέθηκαν νεκρές στη συνοικία των Ποταμουδίων από χτύπημα το οποίο δεν οφείλονταν σε αυτοκίνητο - Ακόμη μια δηλητηριασμένη γάτα στην κεντρική πλατεία της Καβάλας

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά κακοποίησης αδέσποτων ζώων στην πόλη της Καβάλας. Μάλιστα, οι δράστες χρησιμοποιούν διάφορες «τακτικές», πέρα από τις φόλες.

Τελευταία θύματα τουλάχιστον 3 γάτες τις οποίες φρόντιζαν κάτοικοι της συνοικίας των Ποταμουδίων, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές με εμφανή χτυπήματα κοντά στο 3ο Λύκειο.




Τα περιστατικά τα επιβεβαιώνουν κάτοικοι της περιοχής, ενώ για κάποια γίνεται αναφορά και σε σελίδες φιλοζωικού περιεχομένου. Η τελευταία άτυχη γάτα βρέθηκε νεκρή από χτύπημα και όχι από αυτοκίνητο την ημέρα των Χριστουγέννων στην οδό Αμισού στην άκρη του δρόμου (βλ. παρακάτω φωτογραφία), ενώ πριν από μερικές βρέθηκαν από ανθρώπους οι οποίοι τις φρόντιζαν στην ίδια περιοχή άλλες 2 νεκρές γάτες χτυπημένες στο κεφάλι και στην πλάτη αντίστοιχα.

Για τα εν λόγω περιστατικά δεν έχει γίνει καταγγελία στην Αστυνομία.

Ακόμη μια νεκρή γάτα από φόλα στην πλατεία Ελευθερίας

Μετά το ρεπορτάζ για τη νεκρή γάτα σε παρτέρι στην πλατεία Ελευθερίας στην πόλη της Καβάλας την οποία, μάλιστα, φρόντιζαν επαγγελματίες της περιοχής (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ) βρέθηκε άλλη μια δηλητηριασμένη γάτα στην ίδια περιοχή, προκαλώντας για άλλη μια φορά ανησυχία όχι μόνο σε αυτούς που φροντίζουν αδέσποτα, αλλά και σε όσους βγάζουν βόλτα τα δεσποζόμενα σκυλιά τους.