Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Δημαρχείο Καβάλας [φωτογραφίες]

Ο Θόδωρος Μουριάδης άκουσε τα κάλαντα, από τον Στρατό, την Φιλαρμονική, τους Πόντιους Χορευτές αλλά και προσφυγόπουλα της δομής του Ασημακοπούλου

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης και ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Καβάλας σε θέματα Ανάπτυξης, Προγραμματισμού, Ψηφιακών Μέσων και Νεολαίας, Γιώργος Μιχαηλίδης, άκουσαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα την παραμονή του νέου έτους στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου, από τη χορωδία της 193ης Μοίρας Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων MLRS, την μπάντα της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καβάλας, τον Όμιλο Ποντίων Χορευτών και τα παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή προσφύγων του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου.

Ο κ. Μουριάδης, αφού συνεχάρη τους στρατιώτες για τα υπέροχα μουσικά τμήματα που έχουν δημιουργήσει, τους ευχήθηκε καλή θητεία και γρήγορη επιστροφή στις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καβάλας και του Ομίλου Ποντίων Χορευτών για τις όμορφες μελωδίες που χάρισαν στους κατοίκους και στους επισκέπτες της πόλης κατά τη διάρκεια των εορτών, ενώ απευθυνόμενος στα προσφυγόπουλα και τους γονείς τους, ευχήθηκε να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν η περιπέτεια που βιώνουν τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, τόνισε ότι η Καβάλα είναι μια φιλόξενη πόλη και πως θα πρέπει, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί να μείνουν στην περιοχή μας, να αισθάνονται σαν το σπίτι τους.