Νοσοκομείο Καβάλας: Κοπή βασιλόπιτας και η υπόσχεση του νέου διοικητή [φωτογραφίες]

Οι πρώτες δεσμεύσεις του Κωνσταντίνου Κλειτσιώτη και οι διαβεβαιώσεις για ετοιμότητα για την αντιμετώπιση περιστατικών τα οποία οφείλονται στον κοροναϊό

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου 2020 το διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, παρουσία του νέου διοικητή του Ιδρύματος, Κωνσταντίνου Κλειτσιώτη.

«Εκτιμώ το έργο που κάνετε. Ήρθα για να συμβάλω στο να βελτιώσουμε τις ιατρικές υπηρεσίες τις οποίες παρέχουμε στον άνθρωπο που πονάει. Θα είμαι δίπλα σε όλα τα δίκαια αιτήματά σας. Να δώσουμε όλοι μας κάτι παραπάνω από ό,τι δίναμε. Το γραφείο μου θα είναι ανοιχτό για όλους χωρίς ραντεβού», δήλωσε ο κ. Κλειτσιώτης στο προσωπικό του Νοσοκομείου.

«Στις 10 μέρες που βρίσκομαι στο Νοσοκομείο ενημερώνομαι και μαθαίνω, ενώ σε 15 ημέρες που θα ενημερωθώ για τα πάντα θα ενημερώσω με τη σειρά μου τον κόσμο της Καβάλας για τις παθογένειες του Νοσοκομείου μας, για τις ελλείψεις που υπάρχουν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό», ανέφερε ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου.

Οι πρώτες δεσμεύσεις

«Ιδιαίτερη έμφαση θα δώσω στον καλλωπισμό του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου του Ιδρύματος, για να φαντάζει ωραιότερα. Από σήμερα μάλιστα μίλησα με την Τεχνική Υπηρεσία για να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε χωρίς μεγάλα κόστη. Θα διορθώσουμε τα καθίσματα στους χώρους των γιατρών και των επισκεπτών για να αλλάξει η εικόνα», τόνισε ο κ. Κλειτσιώτης.

Σε ό,τι αφορά τη στελέχωση του Νοσοκομείου, ο κ. Κλειτσιώτης είπε ότι μέσα στον  Ιούνιο ή Ιούλιο θα γίνουν προσλήψεις 9 μόνιμων γιατρών. «Είναι μια λύση που θα επουλώσει τις πληγές που υπάρχουν και θα καλύψει τις αποχωρήσεις των τελευταίων ετών. Από εκεί και μετά θα δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τις ελλείψεις με την πρόσληψη επικουρικών γιατρών», σχολίασε ο διοικητής του Νοσοκομείου.

Ετοιμότητα απέναντι σε περιστατικά που οφείλονται στον κοροναϊό

Ο κ. Κλειτσιώτης αναφέρθηκε και στην ετοιμότητα του Νοσοκομείου Καβάλας, όσον αφορά την αντιμετώπιση περιστατικών τα οποία οφείλονται στον κοροναϊό. «Αυτό που δίνω σαν είδηση είναι πως το Νοσοκομείο μας είναι έτοιμο για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε θέμα αφορά τον κοροναϊό. Έχουμε τηρήσει κατά γράμμα τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το υπουργείο Υγείας και προσωπικά έχω προβλέψει να υπάρχουν γάντια, γυαλιά, αντισηπτικά, ειδικός χώρος και ό,τι άλλο χρειάζεται. Ελπίζω να μην έχουμε αυτό το πρόβλημα στη χώρα μας», δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου.

Σημειώνεται ότι μαζί με τα δώρα τα οποία συνόδευαν τα φλουριά από τη βασιλόπιτα και τα πιτάκια, ο κ. Κλειτσιώτης έδωσε ο ίδιος 50 ευρώ στον κάθε τυχερό.

Δείτε φωτογραφίες από την κοπή της βασιλόπιτας του Νοσοκομείου