Μια διαφορετική βραδιά στο Wood & Rock για την ενίσχυση του αγώνα που δίνει ο Θανάσης Συρόπουλος

Γιατί «σε όλους μας αρέσει να διασκεδάζουμε, αλλά υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα όπως η υγεία»-Το μήνυμα του καταστήματος και του dj της βραδιάς Απόστολου Πανταζόγλου ο οποίος έλαβε και την πρωτοβουλία

Μια διαφορετική μουσική βραδιά με 80’s dancing επιτυχίες διοργανώνει το cafe-bar Wood & Rock (Θ. Πουλίδου 19-21) στη συνοικία της Παναγίας στην Καβάλα το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020.

Η διαφορετικότητα έγκειται στο γεγονός ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς θα υπάρχει κουμπαράς για την οικονομική ενίσχυση του Καβαλιώτη Θανάση Συρόπουλου ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τα έσοδα τα οποία θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στον Σύλλογο ΠΝΟΗ για την ενίσχυση του αγώνα τον οποίο δίνει ο συμπολίτης μας (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).

Η ανακοίνωση του Wood & Rock

Επειδή σε όλους μας αρέσει να διασκεδάζουμε, αλλά υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα όπως η υγεία, αποφασίσαμε το Σάββατο καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς να έχουμε κουμπαρά για την οικονομική ενίσχυση του συμπολίτη μας Θανάση Συρόπουλου. Όλες οι δωρεές θα δοθούν στον Σύλλογο Πνοή.

Ερωτηθείς για αυτή τη ενέργεια, ο dj της βραδιάς Απόστολος Πανταζόγλου δήλωσε ότι ναι μεν δεν είναι κάποια μεγάλη κίνηση, αλλά ο οποιοσδήποτε μπορεί να βοηθήσει έστω και λίγο, ενώ κάλεσε και άλλα καταστήματα να κάνουν παρόμοιες κινήσεις.