Σύλλογος ΠΝΟΗ: Σταματούμε τη συγκέντρωση χρημάτων για τον Θανάση Συρόπουλο

Ανακοίνωση του Συλλόγου που εξηγεί τους λόγους της αναστολής της καμπάνιας στήριξης – Τι θα γίνουν τα χρήματα που έχουν ήδη συγκεντρωθεί

Η εξαιρετική είδηση της ανάληψης από τον ΕΟΠΥΥ όλων των εξόδων για την χειρουργική επέμβαση που χρειάζεται να υποβληθεί ο Βασίλης Συρόπουλος στη Γερμανία, σήμανε ταυτόχρονα και το τέλος της καμπάνιας που ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες για την οικονομική στήριξη του 46χρονου Καβαλιώτη. Στην καμπάνια αυτή πρωτοστάτησε ο Σύλλογος ΠΝΟΗ για το Παιδί και την Οικογένεια, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό σε τράπεζα όπου μέσα σε λίγες μόνο ημέρες συγκεντρώθηκε ένα ποσό που έφτανε τις 5 χιλιάδες ευρώ!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει γνωστό ότι σταματάει η διαδικασία συγκέντρωσης χρημάτων για τον συμπολίτη μας και ευχαριστεί τον κόσμο για την άμεση ανταπόκριση του. Παράλληλα τονίζει ότι το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στον Θανάση Συρόπουλο για να αντιμετωπίσει τα ουκ ολίγα έξοδα που θα προκύψουν πριν από την επέμβαση, στην διάρκεια της παραμονής του στη Γερμανία αλλά και κατά την διάρκεια της πολύμηνης περιόδου της αποκατάστασης του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΝΟΗΣ.

«Σταματούμε τη συγκέντρωση χρημάτων για τον συμπολίτη μας Θανάση Συρόπουλο. Σήμερα το πρωί (3/2) ο συμπολίτης μας είχε ενημέρωση ότι θα καλυφθούν τελικά τα έξοδα από τον ΕΟΠΠΥ για την επέμβαση του στη Γερμανία. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας.

Τα χρήματα που ήδη συγκεντρώθηκαν θα αποδοθούν στον συμπολίτη μας για την κάλυψη όλων των επιπλέον μεγάλων εξόδων που θα προκύψουν πριν την επέμβαση, κατά την παραμονή του στην Γερμανία αλλά και κατά περίοδο της πολύμηνης αποκατάστασής του.

Του ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του.

Σε επόμενη ανακοίνωση μας θα κάνουμε γνωστό το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις δωρεές σας.

Παρακαλούμε να κοινοποιήσετε την ανακοίνωσή μας για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη γνωστοποίηση».