Θα παίξουν μπάσκετ για τα άτομα με αυτισμό της Καβάλας

Φιλικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου» μεταξύ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης και της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών Ελλάδας

Ένας σπουδαίος φιλικός αγώνας μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 15/2 στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας. Η ομάδα μπάσκετ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας θα αντιμετωπίσει την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών σ’ ένα παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17.00 και τα έσοδα του θα δοθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό της Καβάλας.

Η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωση τα καλεί τους Καβαλιώτες να στηρίξουν την εκδήλωση με την αγορά ενός εισιτηρίου που θα κοστίζει 3 ευρώ. Αναλυτικά:

«Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό ΠΕ Καβάλας καλεί όλους τους Καβαλιώτες στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που διοργανώνει το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Νέων και της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο κλειστό γυμναστήριο Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Το ΔΣ του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον βουλευτή  Γιάννη Πασχαλίδη που είχε και την πρωτοβουλία για αυτήν την διοργάνωση, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και την Energean Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στον αγώνα και τον χορηγό όλης της διοργάνωσης Διαμαντής Μασούτης ΑΕ.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 3 € και θα είναι διαθέσιμα για προπώληση από όλο το δίκτυο καταστημάτων Μασούτης στην Καβάλα. Σας περιμένουμε όλους»!