Η «Η Καβάλα Μπροστά» συνδράμει την προσπάθεια για τον εντοπισμό των δολοφόνων του αδέσποτου σκύλου

Ο Όμιλος ενισχύει το ποσό το οποίο συγκέντρωσε ο «Αίσωπος» για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, αλλά κυρίως ενισχύει την ανάγκη να αποδοθεί δικαιοσύνη και «να ανοίξουν στόματα» για αυτούς που δολοφονούν αδέσποτα

Η φριχτή δολοφονία του αδέσποτου σκύλου κοντά στο Νοσοκομείο της Καβάλας (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ) προκάλεσε αντιδράσεις και πέρα από τα όρια του Νομού. Ο Όμιλος Κοινωνικού και Πολιτικού Προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά» δεν έμεινε ασυγκίνητος και ενισχύει το ποσό το οποίος ήδη συγκέντρωσε το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος» για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, κυρίως όμως ενισχύει την ανάγκη να αποδοθεί δικαιοσύνη και «να ανοίξουν στόματα» για αυτούς που δολοφονούν αδέσποτα.

Η ανάρτηση του Ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά»

Η δολοφονία του άκακου γίγαντα Μπόμπι στην περιοχή πάνω από το Νοσοκομείο Καβάλας έρχεται να προστεθεί στη σειρά περιστατικών κακοποίησης αδέσποτων ζώων που απασχολούν με ολοένα και περισσότερη συχνότητα την πόλη μας.

Το κτήνος που διέπραξε αυτό το έγκλημα πρέπει να βρεθεί. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να ανοίξουν στόματα.

Στα 700 ευρώ που έχει ήδη μαζέψει ο Αίσωπος, κατόπιν συνεννόησης με τους εκπροσώπους του, ο Όμιλος η Καβάλα Μπροστά προσθέτει άλλα 300 ευρώ για οποιαδήποτε πληροφορία που θα οδηγήσει στον εντοπισμό και την ποινική δίωξη του δράστη. 1.000 ευρώ λοιπόν, όχι γιατί τόσο αποτιμώνται οι αθώες ψυχές που τόσο συχνά πλέον βρίσκουν μαρτυρικό θάνατο από ανθρώπινα χέρια στην Καβάλα, αλλά γιατί επιτέλους πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη.




Ο δράστης πρέπει να εντοπιστεί και να τιμωρηθεί ΤΩΡΑ.