Ο Θόδωρος Μουριάδης έκοψε τη βασιλόπιτα των Καβαλιωτών της Αττικής

Το «παρών» στην καθιερωμένη εκδήλωση του ιστορικού Συλλόγου «Οι Φίλιπποι» έδωσε και ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο ιστορικό νεοκλασικό κτίριο «Κωστής Παλαμάς» που βρίσκεται στην Αθήνα, στην οδό Ακαδημίας, η ετήσια πανηγυρική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου των εν Αθήναις Καβαλιωτών «Οι Φίλιπποι».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Καβαλιώτης υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης και ο Δημάρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης ο οποίος ήταν και αυτός ο οποίος έκοψε την πίτα, πολλά μέλη, αλλά και φίλοι του Συλλόγου και της Καβάλας γενικότερα.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά παίζοντας πιάνο ο Μιχάλης Γληνιδάκης, ενώ προβλήθηκε και οπτικό υλικό που «ταξίδεψε» τους παρευρισκόμενους στην «αγαπημένη πόλη» της Καβάλας. Επίσης, επιδόθηκε τιμητική αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του στον επί σειρά ετών ταμία του Συλλόγου Αθανάσιο Σταματιάδη.

Το φλουρί «έπεσε» στον Αντώνιο Ανανιάδη, ο οποίος κέρδισε ένα δίτομο πολυτελές λεύκωμα με θέμα την Καβάλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ζαχαροπλαστεία «Χρυσανθίδη» καθώς και άλλες επιχειρήσεις της πόλης φρόντισαν να αποστείλουν καβαλιώτικες λιχουδιές και κεράσματα στην Αθήνα ειδικά για την εκδήλωση του Συλλόγου.