Η Καβάλα ετοιμάζεται για την αντιπυρική περίοδο

Συνάντηση του Θόδωρου Μουριάδη με το νέο Διοικητή των Πυροσβετικών Υπηρεσιών Καβάλας και Θάσου Νίκο Μπαλατσούκα

Με το νέο Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Νίκο Μπαλατσούκα, συναντήθηκε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Ο κ. Μπαλατσούκας αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα στενότερης συνεργασίας ανάμεσα στις υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας και του Πυροσβεστικού Σώματος, με βάση τα προβλεπόμενα του νέου νομοσχεδίου για την πολιτική προστασία, ενώ υπογράμμισε πως είναι απαραίτητη η σύμπραξη των συναρμόδιων φορέων, προκειμένου να ενεργοποιηθεί άμεσα ο σχεδιασμός προφύλαξης του φυσικού πλούτου της περιοχής και αποτροπής δυσάρεστων καταστάσεων στον αστικό ιστό της πόλης.

Ο κ. Μουριάδης τόνισε από την πλευρά του ότι ο Δήμος θα ενισχύσει με όλες του τις δυνάμεις το δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας και επισήμανε πως θα ήταν χρήσιμη μια ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή τόσο του Δασαρχείου, όσο και της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Καβάλας, για να επικαιροποιηθεί το σχέδιο δράσης ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου.