Επίσημα ματαίωση των εκδηλώσεων για τα Κούλουμα και στον Δήμο Παγγαίου

Ο Δήμος εκφράζει τη λύπη του για αυτή την εξέλιξη, αλλά όπως επισημαίνει η Δημόσια Υγεία αποτελεί υπέρτατο αγαθό που πρέπει να προστατευτεί

Μετά την υπ’αριθμ. 13776/27-2-2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Υγείας, Προστασίας του Πολίτη  και Εσωτερικών, ο Δήμος Παγγαίου όπως και το σύνολο των Δήμων της χώρας, αποφασίζει την ματαίωση των παρακάτω εκδηλώσεων στις οποίες κύριος διοργανωτής είναι ο Δήμος Παγγαίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου, λόγω άμεσου κινδύνου της δημόσιας υγείας:
1.Κούλουμα στην Νέα Πέραμο
2.Κούλουμα στην Νέα Ηρακλείτσα
3.Κούλουμα στην Παραλία Οφρυνίου
Πέραν τούτου, και με βάση την υπ’ αριθμ. 162/2020 Απόφαση του Δημάρχου Παγγαίου, συνίσταται η ματαίωση όλων των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν και από άλλους φορείς του Δήμου (π.χ. Πολιτιστικοί Σύλλογοι), στο πλαίσιο της προστασίας του πληθυσμού και με γνώμονα τη Δημόσια Υγεία.

Ο Δήμος Παγγαίου με ανακοίνωση του εκφράζει τη λύπη του για τη ματαίωση των συγκεκριμένων εκδηλώσεων, οι οποίες είχαν σχεδιαστεί  και προετοιμαστεί εδώ και καιρό, και τις ανέμεναν τα παιδιά, οι δημότες καθώς και οι επισκέπτες του Δήμου. Ωστόσο, όπως επισημαίνεται, η  Δημόσια Υγεία αποτελεί υπέρτατο αγαθό που πρέπει να προστατευτεί.

Υπενθυμίζεται ότι οι υπηρεσίες του Δήμου μας βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να ανταποκριθούν  άμεσα, εφόσον χρειαστεί, σε οτιδήποτε έχει σχέση  με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού COVID-19.