Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ όμως, γιόρτασαν το Καρναβάλι [Φωτογραφίες]

Ξεφάντωμα στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Καβάλας παρουσία του Δημάρχου Θόδωρου Μουριάδη

Όπως είχε υποσχεθεί στα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του δήμου Καβάλας ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης επισκέφθηκε το κέντρο και πήρε μέρος στον χορό μεταμφιεσμένων που διοργανώθηκε το πρωί της Παρασκευής 28/2.

Με την βοήθεια του προσωπικού του ΚΔΑΠ παιδιά και γονείς μεταμφιέστηκαν και γιόρτασαν το καρναβάλι στις εγκαταστάσεις τους κέντρου. Η μουσική πλημμύρισε τους χώρους και όλοι μαζί χόρεψαν στους ρυθμούς αποκριάτικων χορών. Ιδιαίτερη χαρά πρόσφερε σε όλους η παρουσία του δημάρχου που έγινε ένα μαζί τους.

Ειδική κριτική επιτροπή επέλεξε τους καλύτερους μασκαράδες, η απόφαση ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Μετά από μακρά συζήτηση κατέληξαν στην λογική απόφαση και ανακήρυξαν όλους νικητές του διαγωνισμού.  Φυσικά με μέριμνα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» υπήρχαν δώρα για όλους και επιπλέον ένα ομαδικό. Αυτό θα είναι μια βόλτα στην πόλη που θα συνοδεύεται από όλα τα σχετικά.