Μηνύματα δυναμισμού των γυναικών έστειλε η Ελίζα Βόζενμπεργκ από την Καβάλα σε εκδήλωση της Women Act [φωτογραφίες]

Η ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία (συνο)μίλησε για τα προβλήματα της καθημερινότητας και τις προκλήσεις τις οποίες έχουν να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες στη σύγχρονη εποχή, επικαλούμενη προσωπικά της βιώματα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου 2020 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καβάλας η νέα εκδήλωση της Οργάνωσης Women Act.

Πολλές ήταν οι γυναίκες οι οποίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και δήλωσαν παρούσες στην ενδιαφέρουσα προσπάθεια η οποία επιτελείται από την Women Act τους τελευταίους μήνες.

Η επικεφαλής της Οργάνωσης στο παράρτημα της Καβάλας, Αντωνία Σταυρίδου, δήλωσε «πολύ χαρούμενη που σήμερα βρισκόμαστε εδώ, την λατρεμένη μας Καβάλα, σε μία ακόμα δράση της Οργάνωσής μας».

Παράλληλα, χαρακτήρισε «πολύ σημαντικό το γεγονός η Women Act δείχνει ότι έχει να πει κάτι πραγματικά ουσιώδες και βρίσκει ευήκοα ώτα τα οποία εκτιμούν την προσπάθεια και τους στόχους μας».

Ιδιαίτερες ευχαριστίες η κ. Σταυρίδου απηύθυνε στην επίσημη προσκεκλημένη της εκδήλωσης, την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζενμπεργκ, «μια πολύ επιτυχημένη γυναίκα, πολιτικό και δικηγόρο», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Η «γαλάζια» ευρωβουλευτής, η οποία έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με θέματα ισότητας και μητρότητας, μοιράστηκε τις εμπειρίες της με τις παρευρισκόμενες και συνεχάρη τα μέλη της Οργάνωσης για τη δράση τους.

Ακολούθησε διαδραστική συζήτηση με βασικό θέμα -τι άλλο;- τις γυναίκες, τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους και τις προκλήσεις τις οποίες έχουν να αντιμετωπίσουν.

Η Women Act είναι μια μη κυβερνητική και, κυρίως, μη κομματική οργάνωση η οποία διεκδικεί το δικαίωμα των γυναικών στις ίσες ευκαιρίες. Σκοπός της οργάνωσης είναι να ενδυναμώσει τις γυναίκες και να τις ωθήσει να διεκδικήσουν θέσεις ηγεσίας και ευθύνης στη δημόσια σφαίρα και να συμμετέχουν ενεργά στον δημόσιο διάλογο και στα κέντρα λήψης αποφάσεων.