Ένωση Γυναικών Ελλάδος-Παράρτημα Καβάλας: Επ’ αόριστον αναβολή της εκδήλωσης για την κλιματική αλλαγή

Η απόφαση υπαγορεύτηκε μετά την στάση του Δήμου Καβάλας να αναβάλει όλες τις πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις του για να περιοριστεί η πιθανότητα εξάπλωσης του κορονοϊού

Την απόφαση να αναβάλει την εκδήλωση για την Κλιματική Αλλαγή, στο πλαίσιο της Παγκοσμίας Ημέρας της Γυναίκας, πήρε η διοίκηση του Παραρτήματος Καβάλας της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος. Η απόφαση αυτή υπαγορεύτηκε μετά τη σχετική απόφαση του Δήμου Καβάλας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Η Ένωση Γυναικών Ελλάδας – Παράρτημα Καβάλας ανακοινώνει με λύπη της την επ’ αόριστον αναβολή της προγραμματισμένης για το προσεχές Σάββατο 7/3/2020 εκδήλωσή της για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με θέμα «Κλιματική Αλλαγή: Είναι στο χέρι μας η ανάσχεσή της;»

Η αναβολή της εκδήλωσης υπαγορεύθηκε από την απόφαση του Δήμου Καβάλας να αναστείλει, λόγω της επιδημίας του κορονοϊού, την πραγματοποίηση όλων των εκδηλώσεων σε κλειστούς χώρους έως τις 20/3/2020.

Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την πραγματοποίηση της εκδήλωσής μας μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Ευχόμαστε η φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαρτίου,  να τιμηθεί  με τον σεβασμό και την αγωνιστικότητα που αξίζει στις γυναίκες όλου του κόσμου»!