Νοσοκομείο Καβάλας και Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΠΑΜ-Θ σε βίους παράλληλους

Συνάντηση της προέδρου του Κέντρου, Αναστασίας Τζαμπαζλή με τον νέο διοικητή του Νοσοκομείου, Κωνσταντίνο Κλειτσιώτη-Επί τάπητος κοινές δράσεις για να βοηθηθούν αυτοί που το έχουν ανάγκη

Η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Κ.Κ.Π.Π.-Α.Μ.Θ.) Αναστασία Τζαμπαζλή συναντήθηκε με τον νέο διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας, Κωνσταντίνο Κλειτσιώτη.

Η κ. Τζαμπαζλή αρχικά συνεχάρη τον κ. Κλειτσιώτη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν οι κοινές δράσεις που θα μπορούσαν να οργανώσουν για να βοηθήσουν εκείνους που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Παράλληλα, κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις και ανέπτυξε ιδέες για το πώς το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα μπορούσε να συνδράμει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τέλος, η κ. Τζαμπαζλή και ο κ. Κλειτσιώτης δεσμεύτηκαν ότι θα διατηρήσουν στενή επικοινωνία για όλα τα ζητήματα που αφορούν από κοινού το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και το Νοσοκομείο Καβάλας.