Σύλλογος Κέντρων Ξένων Γλωσσών Καβάλας: Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να τηρήσουν αυστηρά την αναστολή μαθημάτων

Αυστηρή υπενθύμιση του Συλλόγου για τον κορονοϊό-Με φυλάκιση θα τιμωρούνται όσοι δε συμμορφώνονται με τα μέτρα τα οποία έχουν αναγγελθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού

Ο Σύλλογος Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Καβάλας καλεί τους εκπαιδευτικούς να τηρήσουν αυστηρά τις οδηγίες της υπουργικής απόφασης για την αναστολή μαθημάτων από τις 11/3/2020 έως και για 14 μέρες προς αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού και να ενημερώσουν σχετικά τους μαθητές και τους γονείς τους.

Υπενθυμίζεται, δε, ότι ο νέος Ποινικός Κώδικας προβλέπει αυστηρές κυρώσεις για όσους δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των Αρχών και κινδυνεύουν ακόμη και με φυλάκιση. Όσοι σπάνε την καραντίνα και παραβιάζουν τα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας για τη μετάδοση του κορονοϊού τα οποία έχει επιβάλει η πολιτεία ή η εντεταλμένη δημόσια Αρχή ενδέχεται να τιμωρηθούν με φυλάκιση έως 3 χρόνια και φτάνουν ακόμη και σε ισόβια αν προσβληθεί μεγάλος αριθμός ανθρώπων με συνέπεια τον θάνατό τους.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας της προέδρου του Συλλόγου PALSO Καβάλας με το γραφείο της Υπουργού Παιδείας, κ. Κεραμέως Νίκης, καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να τηρήσουν αυστηρά τις οδηγίες της υπουργικής απόφασης για την αναστολή μαθημάτων από τις 11/3/2020 έως και για 14 μέρες προς αποφυγή μετάδοσης του ιού.

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι να δηλώσουν ευδιακρίτως τις παραπάνω ημερομηνίες και να ενημερώσουν τους γονείς και τους μαθητές τους.

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τα μισθολογικά και τα εργασιακά θέματα.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.
Πρόεδρος: Βίλλυ Κονδυλίδου
Αντιπρόεδρος: Χρήστος Κούκος
Ταμίας: Γεσθημανή Καγκασίδου
Γ. Γραμματέας: Θεόδωρος Ρέμμος
Έφορος εξετάσεων και εκδηλώσεων: Σοφία Σαρικλόγλου