#ΔενΜένουμεΣπίτι: Η Καβάλα «πρωταγωνιστεί» στο νέο (αντί)σποτ για τον κορονοϊό (βίντεο)

Νέο βίντεο του Luben «σαρώνει» το διαδίκτυο και η Καβάλα είναι «εκεί» με ατάκες που ξεχωρίζουν - «Πίνουμε κανένα τσιπουράκι και είμαστε εντάξει»!

Ογνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος πρωταγωνιστεί σε βίντεο με συμβουλές προς τους πολίτες κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού με κεντρικό σύνθημα και hashtag το #ΜένουμεΣπίτι και η διαδικτυακή «κοινότητα» αντιδρά, πότε με καυστικότητα και πότε με χιούμορ.

Το δημοφιλές «ανατρεπτικό» (sic) σάιτ luben.tv, με αφορμή την… απείθαρχη συμπεριφορά αρκετών Ελλήνων που αψήφησαν τις αρχικές οδηγίες της Ελληνικής Πολιτείας και το… έριξαν έξω «γεμίζοντας» παραλίες, πλατείες αλλά και βουνά, έφτιαξε το δικό του (αντί)σποτ με τίτλο #ΔενΜένουμεΣπίτι!

Στο βίντεο αυτό, διάρκειας τριών λεπτών, σκηνές από το «γνήσιο» σποτ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο αντιπαραβάλλονται με πλάνα από δελτία ειδήσεων από όλη την Ελλάδα τα οποία περιλαμβάνουν «ατάκες» πολιτών που αψηφούν τα μέτρα των υπηρεσιών και επισκέπτονται κανονικά ανοιχτούς χώρους αλλά και εκκλησίες.




Ανάμεσα στους «αντάρτες» του luben, είναι και Καβαλιώτες. Όπως αυτός ο… αισιόδοξος κύριος ο οποίος συμβουλεύει: «πίνουμε κανένα τσιπουράκι και είμαστε εντάξει»! [βλ. κεντρική φωτό]

Ή όπως ένας κύριος και μια κυρία που φαίνεται να εξέρχονται από τον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου Καβάλας ατάραχοι και δίχως κανένα σημάδι ανησυχίας για τον κορονοϊό.

Δείτε το βίντεο του luben με τίτλο #ΔενΜένουμεΣπίτι: