Καβάλα: Απολυμάνσεις στον περιφερειακό, έπεται το κέντρο [φωτογραφίες]

Έκκληση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο προς τους πολίτες να βγάζουν με φειδώ τα σκουπίδια και να μην πετάνε ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά

Σε απολύμανση των χώρων όπου συναθροίζονταν κόσμος στην περιμετρική οδό της Καβάλας προέβησαν το πρωί της Τετάρτης 18 Μαρτίου 2020 συνεργεία του δήμου Καβάλας, παρουσία και του δημάρχου, Θόδωρου Μουριάδη.

Αρχικά πλύθηκαν οι χώροι, οι παρκίδες, τα παγκάκια, τα τραπεζάκια και τα κιόσκια και στη συνέχεια απολυμάνθηκαν σχολαστικά.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες τα συνεργεία του δήμου θα απολυμάνουν και τους δημόσιους χώρους συνάθροισης (πάρκα, πλατείες, πεζοδρόμους) και στο κέντρο της πόλης.

Βγάζουμε με φειδώ τα σκουπίδια

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καβάλας για θέματα Καθαριότητας, Κυριάκος Σταυρίδης, απευθύνει έκκληση προς τους δημότες να βγάζουν με φειδώ τα σκουπίδια και να μην πετάνε ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά.

Η έκκληση του Κυριάκου Σταυρίδη

Παρακολουθώντας την εξάπλωση του κορονοϊού πλέον και στη χώρα μας και τα μέτρα που ανακοινώνει η Κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσής του θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας συνεχίζουν να εργάζονται προκειμένου να εξυπηρετούν τις ανάγκες της πόλης σε αποκομιδή απορριμμάτων, κλαδέματα, κόψιμο χόρτων, απολυμάνσεις και πλύσιμο δρόμων.

Προσπαθούμε και εμείς να τηρήσουμε τα μέτρα για να προστατέψουμε την υγεία των εργαζομένων, αλλά και των συμπολιτών μας και για αυτό οι δημοτικοί υπάλληλοι εργάζονται τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας.




Ωστόσο, ζητούμε την κατανόηση και την αρωγή σας στο έργο τους. Ας είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί όταν βγάζουμε τα σκουπίδια μας, ας περιορίσουμε τον όγκο τους. Ας σεβαστούμε τους ανθρώπους που δουλεύουν για εμάς και θα επιβαρυνθούν αυτές τις μέρες.

Δεν είναι καιρός να βγάλουμε ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά στους δρόμους και τα πεζοδρόμια. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια να μείνουμε όλοι υγιείς και η πόλη καθαρή σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Καβάλα μείνε σπίτι!