Κωνσταντίνος Χριστόπουλος: «Διασπείρει» αλληλεγγύη στις ευπαθείς ομάδες με μια απλή κίνηση [βίντεο]

Κάντο και εσύ: Ο νεαρός μάς καλεί να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που ζουν στην πολυκατοικία ή στη γειτονιά μας και δεν μπορούν να βγουν για να αγοράσουν τα βασικά αγαθά

Τον γνωρίσαμε μέσα από την εθελοντική του δράση και τον καθαρισμό παραλιών (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ), όμως τώρα η συγκυρία επιτάσσει να βοηθήσει όσους συνανθρώπους του έχουν ανάγκη.

Ονομάζεται Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, ζει στην πόλη της Δράμας και σκέφτηκε κάτι απλό και -για τον ίδιο- αυτονόητο: Να βοηθήσει όσους ανθρώπους μένουν στην πολυκατοικία του ή στη γειτονιά του και δεν έχουν τη δυνατότητα να βγουν για να αγοράσουν τα βασικά αγαθά.

Ακόμα, όμως και για εκείνους οι οποίοι μένουν πιο μακρυά και αντιμετωπίζουν προβλήματα, ο Κωνσταντίνος δίνει το τηλέφωνό του (6949 898528) για να τους βοηθήσει κάνοντάς τους απλά τα βασικά τους ψώνια ή ό,τι άλλο χρήζει άμεσης ανάγκης.

Το πιο βασικό, όμως, είναι ότι ο Κωνσταντίνος «διασπείρει» με αυτόν τον τρόπο την αλληλεγγύη, καθώς και άλλοι νέοι συμπολίτες του ακολουθούν το παράδειγμά του.

Δείτε στο βίντεο το μήνυμα του Κωνσταντίνου Χριστόπουλου