Και επίσημο stop στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Η Αντιπεριφέρεια Καβάλας κοινοποίησε την σχετική απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορονοϊού Covid-19

Ματαιώνεται και επίσημα πλέον η παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ύστερα από την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, λόγω του κορονοϊού. Την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου κοινοποίησε με ανακοίνωση της η Αντιπεριφέρεια Καβάλας στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 20 του ΦΕΚ Α΄55/11.03.2020 , Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορονοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του», και το έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών με αριθμό πρωτ: 19016,19/03/2020, ματαιώνεται η παρέλαση της σπουδάζουσας και μαθητιώσας νεολαίας για την εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου,  για επιτακτικούς λόγους δημόσιας υγείας.

Επίσης δεν θα τελεστούν Δοξολογίες στους Ιερούς Ναούς και οι καταθέσεις στεφάνων, καθώς και οι λοιπές εορταστικές εκδηλώσεις».

Αξίζει να τονιστεί ότι στην ΠΝΠ τονίζεται ότι η ματαίωση των παρελάσεων και των δοξολογιών ουδόλως απαξιώνει ή μειώνει τις οφειλόμενες τιμές προς τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.