Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας: Έρανος για τη στήριξη της ΜΕΘ και την αγορά υγειονομικού προστατευτικού υλικού

Διαβάστε πού μπορείτε να καταθέσετε χρήματα και να στείλετε ένα ηχηρό μήνυμα σεβασμού, αλληλεγγύης και φιλοπατρίας

Εκστρατεία για την ενίσχυση των Υγειονομικών Δομών της Καβάλας προκειμένου να ανταπεξέλθει στον «πόλεμο» με τον κορονοϊό, έχει ξεκινήσει ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας. Στο πλαίσιο αυτό παρακαλεί και προτρέπει όλους τους πολίτες να ενισχύσουν οικονομικά την προσπάθεια για αγορά μηχανημάτων και υγειονομικού προστατευτικού εξοπλισμού, μιας και όπως τονίζεται η θωράκιση της Δημόσιας Υγείας είναι υπόθεση όλων μας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος έχει ανοίξει έναν ειδικού σκοπού τραπεζικό λογαριασμό τον οποίο διαχειρίζεται το ΔΣ του και καλεί τον κόσμο να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα σεβασμού, αλληλεγγύης και φιλοπατρίας.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας

«Σας παρακαλούμε και σας προτρέπουμε στην εθελοντική χρηματική σας βοήθεια»

«Στα πλαίσια της Πανδημίας Covid-19, το Υγειονομικό Προσωπικό του Νοσοκομείου μας, αλλά και των Ιδιωτικών Ιατρείων λειτουργεί με ανεπαρκές υγειονομικό προστατευτικό εξοπλισμό. Υπάρχει ανάγκη εξοπλισμού και διεύρυνσης της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου, ώστε να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες της νοσηλείας ασθενών με Κορoνοϊό.

Σας παρακαλούμε και σας προτρέπουμε στην εθελοντική χρηματική σας βοήθεια για την αγορά απαραίτητων μηχανημάτων και υγειονομικού προστατευτικού εξοπλισμού και ότι άλλο χρειαστεί για τον αγώνα κατά της Πανδημίας Covid-19.

Η επιτακτική ανάγκη θωράκισης της Δημόσιας Υγείας είναι υπόθεση όλων μας, εφόσον η Πανδημία έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Με τη συνδρομή σας ενισχύεται το Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο με τεράστια Επιστημονική δύναμη, φιλότιμο και μεγαλείο ψυχής συστρατεύεται απέναντι στον αόρατο εχθρό.

Η βοήθειά σας αποτελεί ηχηρό μήνυμα σεβασμού, αλληλεγγύης και φιλοπατρίας.

Για το σκοπό αυτό υπάρχει ειδικού σκοπού λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς.IBAN:GR55 0172 2450 0052 4509 9314 908, τον οποίο διαχειρίζεται το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας.

Καλή δύναμη σε όλους μας».