Κορονοϊός: Και τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Καβάλα

Πρόκειται για 34χρονη από το συγγενικό περιβάλλον της 55χρονης, του πρώτου περιστατικού κορονοϊού της Καβάλας - Γιατί εμφανίζεται καθησυχαστικός ο Ντίνος Κλειτσιώτης

ΟΔιοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης επιβεβαίωσε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Μαρτίου 2020 ότι η Καβάλα «μετράει» και επισήμως πλέον το τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

Πρόκειται για 34χρονη από το συγγενικό περιβάλλον της 55χρονης, του πρώτου κρούσματος κορονοϊού που είχε διαπιστωθεί στις 19 Μαρτίου 2020 [διαβάστε περισσότερη εδώ]. Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες είχαμε θετικό αποτέλεσμα και για έναν 60χρονο, επίσης από το περιβάλλον της 55χρονης [διαβάστε σχετικά εδώ].




Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου μας, είναι παρήγορο το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή που η 55χρονη «βγήκε» θετική στον κορονοϊό, το συγγενικό της περιβάλλον τέθηκε σε «καραντίνα» και έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα πρέπει να περιμένουμε άλλα περιστατικά από το πρώτο εκείνο κρούσμα.

Η 34χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναφοράς για την Περιφέρειά μας που είναι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.