Οργανισμός Λιμένα Καβάλας: Απολυμάνσεις σε χώρους και «λουκέτο» στα γραφεία για το κοινό

Μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού από τη Διοίκηση της ΟΛΚ ΑΕ - Διαβάστε πώς μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Οργανισμό, πώς μπορείτε να εξοφλήσετε κλήσεις, τιμολόγια κτλ.

ΟΟργανισμός Λιμένα Καβάλας γνωστοποίησε ότι στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων προστασίας πολιτών και εργαζομένων, από τον κορονοϊό COVID-19 προχώρησε σε δύο απολυμάνσεις στους κοινόχρηστους χώρους, στα γραφεία της ΟΛΚ ΑΕ, στις τουαλέτες κοινού επι της οδού Αβέρωφ, καθώς επίσης και στην Αίθουσα του Επιβατικού Κοινού Λιμένα Καβάλας «Απόστολος Παύλος».

Οι απολυμάνσεις πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 13 και την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Οργανισμός αποφάσισε ότι τα γραφεία της ΟΛΚ ΑΕ θα παραμείνουν κλειστά για κάθε συναλλασσόμενο μέχρι νεωτέρας. Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται μόνον μέσω τηλεφώνου, fax ή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Οι εξοφλήσεις προστίμων ΚΟΚ θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην πίσω όψη της βεβαίωσης παράβασης.

Οποιεσδήποτε άλλες οφειλές προς την ΟΛΚ ΑΕ θα ακολουθούν την τραπεζική «οδό», με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του Οργανισμού ο οποίος αναγράφεται στο παραστατικό οφειλής που έχει εκδοθεί.

Στοιχεία επικοινωνίας με την ΟΛΚ ΑΕ

Γραμματία, τηλέφωνο: 2510223282
Διεύθυνση Διοικητικού/Οικονομικού, τηλέφωνο: 2510220124
Διεύθυνση Περιουσίας & Ανάπτυξης, τηλέφωνο: 2510225192
Fax: 2510220125
e-mail: [email protected]
URL: www.portkavala.gr