Κορονοϊός: Κι άλλος νεκρός στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, ένας 46χρονος από την Ξάνθη

Πρόκειται για στρατιωτικό ο οποίος κατέληξε νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης

Ένας στρατιωτικός ηλικίας 46 ετών, με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, κατέληξε, σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ, από κορονοϊό στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το πρωί της Πέμπτης 26 Μαρτίου 2020.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κατέγραψε τον πρώτο θάνατο ασθενή από κορονοϊό, έναν 77χρονο από τον Δήμο Μύκης Ξάνθης [διαβάστε περισσότερα εδώ].




Σύμφωνα με το XANTHINEA.GR, ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό πριν από μερικές ημέρες και είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλευόταν. Σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, ο 46χρονος κατέληξε σήμερα το πρωί και αποτελεί τον δεύτερο ασθενή που πεθαίνει στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης από κορονοϊό.

Πρόκειται για τον πρώτο στρατιωτικό θύμα του κορονοϊού, ο οποίος υπηρετούσε στο Δ’ ΣΣ στην Ξάνθη και έφερε τον βαθμό του ανθυπασπιστή, ενώ χαρακτηρίζεται και ως ένα από τα πιο νεαρά σε ηλικία θύματα του ιού στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι χθες κατέληξε 42χρονος Γερμανός επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ηρακλείου, ο οποίος μάλιστα δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.