Δήμος Καβάλας: Εύσημα Μουριάδη στους Ηλεκτρολόγους της Καβάλας

Ο Δήμαρχος Καβάλας συγχαίρει τον Σύνδεσμο για την αφιλοκερδή αποκατάσταση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σπιτιού που κάηκε στην οδό Υψηλάντου

Τα εύσημα του στον Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Νομού Καβάλας έδωσε με ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης. Οι Ηλεκτρολόγοι ανταποκρίθηκαν σε αίτημα του αντιδημάρχου Λεωνίδα Παππά προκειμένου να αποκαταστήσουν αφιλοκερδώς την ηλεκτρολογική εγκατάσταση σπιτιού που κάηκε πριν από λίγες ημέρες στην πόλη της Καβάλας.

Η ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας αναφέρει σχετικά: «Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τον Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Νομού Καβάλας, διότι προχώρησε άμεσα και αφιλοκερδώς, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Λεωνίδα Παππά, στην αποκατάσταση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων της οικίας που κάηκε την περασμένη Παρασκευή, στη οδό Υψηλάντου.

Η συλλογική αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και απρόβλεπτων καταστάσεων, αποτελεί το πιο ισχυρό όπλο της Καβαλιώτικης κοινωνίας, απέναντι στις προκλήσεις της τρέχουσας περιόδου».