Ανακοίνωση Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης: Ακόμη ένας θάνατος από τον κορονοϊό

Πρόκειται για έναν άνδρα 61 ετών ο οποίος ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου-Πόσα είναι συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ τα οποία νοσηλεύονται στην Αλεξανδρούπολη

Ακόμη ένας θάνατος από τον COVID-19 στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για έναν άνδρα 61 ετών από τον Έβρο, ενώ συνολικά στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται 12 επιβεβαιωμένα κρούσματα, εκ των οποίων τα 4 διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο της καθημερινής υπεύθυνης ενημέρωσης των πολιτών και με δεδομένο ότι το Νοσοκομείο έχει οριστεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς για την αντιμετώπιση της Πανδημίας COVID-19, ενημερώνει σχετικά με την εξέλιξη της νόσου.

Μέχρι σήμερα, Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 στις 15:00, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης νοσηλεύονται συνολικά 12 επιβεβαιωμένα κρούσματα τα οποία προέρχονται από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Από αυτά τα 4 νοσηλεύονται διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου.

Δυστυχώς την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 στις 13:00 υπήρξε δεύτερος θάνατος ασθενούς από τον COVID-19. Πρόκειται για έναν άνδρα 61 ετών από την περιοχή του Έβρου ο οποίος ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου.