Νέα δωρεά προς το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με πρωτοβουλία Μακάριου

400 ολόσωμες αδιάβροχες φόρμες μιας χρήσης για να χρησιμοποιηθούν από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δώρισε η Kourtidis Group μετά από παρότρυνση του βουλευτή Καβάλας

Τετρακόσιες (400) νέες, ολόσωμες αδιάβροχες φόρμες μιας χρήσης για να χρησιμοποιηθούν από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αγοράστηκαν και δωρίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριου Λαζαρίδη.

Συγκεκριμένα, κατόπιν επαφών που είχε ο κ. Λαζαρίδης με την εταιρία «Remax choice» του Νίκου Κουρτίδη η οποία έχει ως έδρα την Καβάλα και αντικείμενο Real Estate-Construction και με δεδομένη την κρισιμότητα των στιγμών και τον ηρωικό αγώνα που δίνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, αποφασίστηκε η εταιρία, στο πλαίσιο της προσφοράς της στο κοινωνικό σύνολο, να αγοράσει και να προσφέρει τετρακόσιες (400) ολόσωμες αδιάβροχες φόρμες για την εξυπηρέτηση των αναγκών των εν λόγω εργαζομένων.




Μάλιστα, η εταιρία απέστειλε σχετική ενημερωτική επιστολή προς τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ Δημήτριο Τσαλικάκη, την οποία κοινοποίησε στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Κωνσταντίνο Κλειτσιώτη. Με αυτήν, τους έκανε γνωστή την πρόθεσή της για τη δωρεά, μετά από την παρότρυνση –όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται– του κ. Λαζαρίδη.

Η επιστολή Κουρτίδη

ΠΡΟΣ: 4η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
Υπ’ όψιν: Διοικητή κ. Τσαλικάκη Δημήτριου
Κοινοποίηση: Διοικητή Γ. Ν. Καβάλας κ. Κλειτσιώτη Κωνσταντίνου

Κύριοι,
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρεία μας Re/max choice μέλος του Κουρτίδης Group η οποία έχει ως έδρα την Καβάλα και αντικείμενο REAL ESTATE – CONSTRUCTION , στα πλαίσια της κοινωνικής μας πολιτικής και αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα των ημερών και μετά από παρότρυνση του Βουλευτή Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Λαζαρίδη Μακάριου, αγόρασε και προσφέρει εκατό (400) ολόσωμες αδιάβροχες φόρμες για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Με τιμή,
Νίκος Κουρτίδης
Re/max Choice μέλος του Kourtidis Group