Κορονοϊός: Νεκρός ένας 71χρονος από την Ξάνθη

Πρόκειται για τον 3ο θάνατο από τη νόσο στον γειτονικό Νομό-Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύονταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και είχε υποκείμενα νοσήματα-Μειωμένα τα ύποπτα περιστατικά στην Καβάλα

Στους 37 αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από τον κορονοϊό. Τα 5 τελευταία θύματα είναι ένας 40χρονος και 4 ηλικιωμένοι, οι οποίοι νοσηλεύονταν σε ΑθήναΘεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένας 40χρονο ο οποίος νοσηλευόταν με κιρσορραγία στο Αττικό, έναν 62χρονο ο οποίος νοσηλεύονταν στο Σωτηρία με καρδιολογικά προβλήματα, έναν 65χρονο ο οποίος νοσηλεύονταν στο ΑΧΕΠΑ, έναν 71χρονο από την Ξάνθη ο οποίος νοσηλεύονταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήματα), καθώς και για μία 86χρονη η οποία νοσηλεύονταν στο Σισμανόγλειο.

Όσον αφορά στην Ξάνθη, πρόκειται για τον 3ο θάνατο ασθενούς με κορονοϊό. Προηγήθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο και ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό. Την ίδια στιγμή η λίστα των κρουσμάτων τα οποία καταγράφονται στην πόλη αυξάνεται, καθώς 2 ακόμη στρατιωτικοί βρέθηκαν θετικοί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εχίνος βρίσκεται από την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020 σε καθεστώς υψηλής καραντίνας, ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί και φοιτητές οι οποίοι έχουν επιστρέψει από την Τουρκία και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της Ξάνθης.

Μειωμένα τα ύποπτα περιστατικά για κορονοϊό στο Νοσοκομείο της Καβάλας

Όσον αφορά τα ύποπτα περιστατικά για κορονοϊό στην Καβάλα υπάρχει σαφής μείωση, καθώς το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 εξετάστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας 4 περιστατικά τα οποία ήταν αρνητικά, ενώ πέραν της 55χρονης και του 60χρονου άνδρα από το οικογενειακό της περιβάλλον -αμφότεροι βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό- δεν υπάρχει άλλο επιβεβαιωμένο κρούσμα.