Καβάλα: «Ντου» της Αστυνομίας στο πάρκο Φαλήρου

Η Ομάδα ΔΙΑΣ «διέλυσε» παρέα η οποία είχε συγκεντρωθεί στο πάρκο-Η βόλτα μιας γάτας με... λουρί και άλλα παράδοξα της «καραντίνας»

Την παρέμβαση της Αστυνομίας προκάλεσε το βράδυ της Κυριακής 29 Μαρτίου 2020 η συγκέντρωση μιας παρέας νεαρών στο πάρκο Φαλήρου στην Καβάλα. Συγκεκριμένα, η Ομάδα ΔΙΑΣ μπήκε στο πάρκο στο οποίο μια παρέα παιδιών έκανε skate, ενώ στη θέα των αστυνομικών η παρέα διαλύθηκε.

Να σημειωθεί ότι τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στις εισόδους της υπάρχουν μπλόκα της Αστυνομίας για τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.




Έβγαλε τη γάτα του βόλτα με… λουρί

Στην «εποχή» του κορονοϊού δεν λείπουν και τα παράδοξα… Στην περιοχή του Αγίου Λουκά ένας νεαρός έβγαλε βόλτα τη… γάτα του με λουρί, ενώ στην περιοχή του Προφήτη Ηλία ένας άνδρας έβγαλε βόλτα το σκυλάκι του φορώντας μποξεράκι και… σκαρπίνι.

«Θραύση» κάνουν επίσης τα ευφάνταστα μηνύματα τα οποία γράφουν οι πολίτες σε χαρτί για να βγουν από το σπίτι, με το χιούμορ, σε μια εποχή παράνοιας, να περισσεύει.