Απόστολος Χρόνης: Στο προσωπικό της ΔΕΥΑΚ αξίζουν τα εύσημα και ένα μεγάλο «μπράβο»!

Για «υψηλό αίσθημα ευθύνης» τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων εν μέσω «δύσκολων συνθηκών» κάνει λόγο ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης

Για «πρωτόγνωρη κατάσταση» την οποία η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Καβάλας διαχειρίζεται «με σοβαρότητα και υπευθυνότητα» κάνει λόγο ο Απόστολος Χρόνης σε ανακοίνωση-ευχαριστήριό του προς όλο το προσωπικό της ΔΕΥΑΚ.

Ο πρόεδρος της Επιχείρησης υπογραμμίζει το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ κλήθηκαν και αποκατέστησαν βλάβες που παρουσιάστηκαν και μάλιστα, σε χρονικό διάστημα πολύ μικρότερο από ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης Χρόνη.

«Αγαπητοί συνδημότες,
Η ΔΕΥΑΚ, στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, παραμένει σε μέγιστη ετοιμότητα, διασφαλίζοντας ότι όλα τα νοικοκυριά του Δήμου μας, δεν θα στερηθούν των υπηρεσιών της.

Συνεργεία μας αποκατέστησαν, τις τελευταίες ημέρες, σε χρονικό διάστημα πολύ μικρότερο του αρχικώς εκτιμηθέντος, βλάβες που σημειώθηκαν στα δίκτυα και τις εγκαταστάσεις της.

Το τεχνικό και διοικητικό προσωπικό της ΔΕΥΑΚ, επιδεικνύει υψηλό αίσθημα ευθύνης και αξίζει να του αποδώσουμε τα εύσημα και να του απευθύνουμε ένα μεγάλο μπράβο.

Συναισθανόμαστε πλήρως την αποστολή μας απέναντι στους καταναλωτές της δημοτικής επιχείρησης, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές που διερχόμαστε ως χώρα.

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα διαχειριζόμαστε τις προκλήσεις αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης.

Εμείς θα είμαστε εκεί έξω, όπου κι αν απαιτηθεί.

Εσείς, μείνετε σπίτι σας»!

#Καβάλα_μείνε_σπίτι

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ
Χρόνης Απόστολος