Κορονοϊός: Και τέταρτος νεκρός από την Ξάνθη. Στους 41 συνολικά οι θάνατοι στη χώρα

61χρονος άνδρας κατέληξε τα ξημερώματα της Δευτέρας 30 Μαρτίου 2020 στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης - 12 συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού στη γειτονική Ξάνθη

Ένας ακόμη ασθενής που είχε προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης απεβίωσε. Όπως μεταδίδει το xanthinea.gr, πρόκειται για έναν 61χρονο που είχε παρουσιάσει ήπια συμπτώματα του ιού, ωστόσο στη συνέχεια η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου και κατέληξε τα ξημερώματα της Δευτέρας 30 Μαρτίου 2020.

Σημειώνεται πως είναι το τέταρτο θύμα από τον κορονοϊό στην Ξάνθη, η οποία «μετράει» 12 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Επίσης, ο 61χρονος είναι ο 41ος νεκρού από την επιδημία στην Ελλάδα, καθώς από το βράδυ της Κυριακής 29 Μαρτίου 2020 μέχρι τώρα έχουν καταλήξει μία ηλικιωμένη γυναίκα στη Λέσβο και ένας 54χρονος από την Καστοριά που νοσηλευόταν στη Θεσσαλονίκη.




Υπενθυμίζεται ότι ήδη ένας ηλικιωμένος άντρας από τον Εχίνο, ένας 46χρονος στρατιωτικός και ένας ακόμη ηλικιωμένος άνδρας είναι τα τρία πρώτα θύματα του κορονοϊού που έχουν καταλήξει σε θάνατο. Συνολικά δε καταγράφονται 24 κρούσματα στη Θράκη.

Η Ξάνθη με 12 κρούσματα διατηρεί την «πρωτιά», ενώ ακολουθεί ο Έβρος με 11 και η Ροδόπη με 1 κρούσμα.