Πώς η Σαουδική Αραβία είπε μέσω της… Καβάλας «χρόνια πολλά» στην Ελλάδα για την 25η Μαρτίου [φωτογραφία]

Saudi Hawks και Kavala AirSea Show, μια συνεργασία η οποία εξελίχθηκε σε φιλία ετών και πλέον «δηλώνεται» και σε... διακρατικό επίπεδο, με τους Σαουδάραβες να «σηκώνουν το κεφάλι ψηλά» για την Εθνική Επέτειο της Ελλάδας

Με αυτήν τη φωτογραφία και τη σχετική ανάρτηση στο instagram (βλ. παρακάτω) επέλεξε η επίσημη ομάδα επιδείξεων της πολεμικής αεροπορίας του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, Saudi Hawks να συγχαρεί την Ελλάδα στις 25 Μαρτίου 2020 για τη φετινή Εθνική Επέτειο της Ανεξαρτησίας της. Η φωτογραφία η οποία συνοδεύει την ανάρτηση είναι τραβηγμένη στην πόλη της Καβάλας, κατά τη διάρκεια του 4ου Kavala Airsea Show το 2014, το οποίο τίμησε με τη συμμετοχή της η ομάδα των Saudi Hawks.

Η ανάρτηση των Saudi Hawks στο instagram

Τη χρονιά εκείνη «γεννήθηκε» μία φιλία, αυτή μεταξύ των ανθρώπων της διοργάνωσης Kavala Airsea Show και της διεθνούς ομάδας επιδείξεων της Σαουδικής Αραβίας, η οποία συνεχίζει να υφίσταται και να τιμάται εξίσου και από τις δύο πλευρές. Απτή απόδειξη του εν λόγω γεγονότος είναι ότι στο πλαίσιο αυτής της φιλίας οι Saudi Hawks ανάρτησαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία ενημερώνοντας την ομάδα του Kavala Airsea Show γι’ αυτήν τους την κίνηση.

Στιγμιότυπο με τους Saudi Hawks από το Kavala AirSea Show 2014 με τον φακό του Πασχάλη Παλαβούζη





Με τη σειρά της η ομάδα διοργάνωσης του Kavala Airsea Show ευχαριστεί τους Saudi Hawks και δημοσίως για την εμπιστοσύνη και τη φιλία τους, στοιχεία τα οποία αποτελούν τεκμήρια των ισχυρών πλέον δεσμών μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και μία ελπίδα για μία νέα συνάντηση στο εγγύς μέλλον, όταν θα έχουν ξεπεραστεί οι δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα στον τομέα της δημόσιας υγείας.

Οι Saudi Hawks πάνω από το κάστρο της Καβάλας κατά το 4ο Kavala Airsea Show 2014 (Πηγή: Επίσημο προφίλ των Saudi Hawks στο instagram)