Δήμος Καβάλας: Συμμορφωθείτε με τα μέτρα, αλλιώς θα ζητηθεί παρέμβαση της Πολιτείας!

Οι «ουρές» στις τράπεζες και ο «συνωστισμός» στην παραλιακή ανησυχούν τη Δημοτική Αρχή που απευθύνει έκκληση σε όλους τους δημότες να επιδείξουν υπευθυνότητα

Σε μια αγωνιώδη ανακοίνωση προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 31 Μαρτίου 2020 η Δημοτική Αρχή Καβάλας, μετά τις εικόνες που σημειώθηκαν με τις «ουρές» των Καβαλιωτών έξω από τα τραπεζικά καταστήματα αλλά και με τα πλήθη που «κατέβηκαν» για βόλτα στην παραλιακή τις τελευταίες δύο μέρες [διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες εδώ].

Ο Διοίκηση του Δήμου καλεί τους πολίτες να συμμορφωθούν με τα μέτρα που έχει επιβάλει η Κυβέρνηση για την προστασία της υγείας όλων μας, προειδοποιώντας πως σε περίπτωση που το ίδιο φαινόμενο συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες, ο Δήμος θα αναγκαστεί να ζητήσει την παρέμβαση της Πολιτείας.




Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Δήμου Καβάλας.

Η τήρηση των μέτρων είναι υποχρέωση όλων μας

«Αγαπητοί συνδημότες,
Η αθρόα προσέλευση στις τράπεζες και στα καταστήματα τροφίμων, όπως και ο συνωστισμός που υπάρχει τις τελευταίες μέρες στο παραλιακό μέτωπο, δεν συνιστούν υπεύθυνη στάση.

Σε περίπτωση που παρατηρηθεί το ίδιο φαινόμενο και τις επόμενες ώρες, ο Δήμος Καβάλας θα αναγκαστεί να ζητήσει την παρέμβαση της πολιτείας, για την εφαρμογή ακόμη πιο αυστηρών μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας στην πόλη μας.

Η τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού είναι υποχρέωση όλων μας».