Και ξαφνικά, ένας… καταρράκτης εμφανίστηκε στην οδό Θεσσαλονίκης! [βίντεο-φωτογραφίες]

«Έσπασε» αγωγός ύδρευσης και ορμητικά νερά άρχισαν να «τρέχουν» κάθετα στο οδόστρωμα-Η ΔΕΥΑΚ «έδωσε» νερό στο δίκτυο από εναλλακτικές γραμμές ύδρευσης

Σαν να μην έφτανε η απριλιάτικη κακοκαιρία με τις έντονες βροχοπτώσεις και τους θυελλώδεις ανέμους που δημιούργησε ουκ ολίγα προβλήματα τόσο εντός της πόλης της Καβάλας όσο και στην περιφέρεια του νομού, μία μεγάλη ζημιά σε αγωγό ύδρευσης προκάλεσε λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Κυριακής 5 Απριλίου 2020 άλλον έναν «πονοκέφαλο» στη Δημοτική Αρχή.




Συγκεκριμένα, ένας αγωγός ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ «έσπασε» και τεράστιες ποσότητες νερού άρχισαν να «τρέχουν» κάθετα στην οδό Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας έναν ορμητικό καταρράκτη.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης για να επιδιορθώσουν τη ζημιά. Η παροχή νερού διακόπηκε στην περιοχή, αλλά λίγο πριν τις 23:00 η ΔΕΥΑΚ «έδωσε» νερό στο δίκτυο από εναλλακτικές γραμμές ύδρευσης.

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε ο τ. Νομάρχης Καβάλας Θόδωρος Καλλιοντζής, κάτοικος της περιοχής: