Bollywood: Η ταινία στην οποία «πρωταγωνιστεί» η Καβάλα ανέβηκε ολόκληρη στο YouTube [βίντεο]

Η ταινία διαρκεί περίπου 2 ώρες και είναι γεμάτη από εικόνες της πόλης τόσο επίγειες όσο και εναέριες-Δείτε ολόκληρη την ταινία και... ανακαλύψτε το μοναδικό γεωγραφικό και σκηνοθετικό λάθος σχετικά με το Φρούριο

Το Bollywood έλαμψε στην Ελλάδα, καθώς είχε επιλέξει για να γυρίσει μια φαντασμαγορική ταινία την πόλη της Καβάλας: “Die Tomorrow” ο τίτλος της με πρωταγωνιστές το διάσημο καλλιτεχνικό ζευγάρι του Bollywood, Κrushna Abhishek και την πρώην Μις Ινδία, Kashmera Shah.

Πέραν όμως τους προαναφερόμενος πρωταγωνιστές έχει και έναν ακόμη: Την ίδια την πόλη της Καβάλας, καθώς η ταινία είναι γεμάτη από εικόνες της πόλης, κάτι για το οποίο είχε γίνει μεγάλη κουβέντα όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας, με την πρώην διοίκηση της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και την πρόεδρο, Αναστασία Ιωσηφίδου, η οποία ενθάρρυνε εξ αρχής και τα γυρίσματα της ταινίας στην Καβάλα, να υποστηρίζει ότι η Καβάλα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της ταινίας.

Στην ταινία περιέχονται και πολλά πλάνα της πόλης από drone των «δικών μας» Σάββα Μέγγα και Γρηγόρη Λιοτάκη, οι οποίοι αναφέρονται και στους τίτλους τέλους.




Πάντως στην ταινία υπάρχει και ένα γεωγραφικό και… σκηνοθετικό λάθος: Ένα κοριτσάκι βλέπει στον υπολογιστή ένα Κάστρο και αναφωνεί στη μαμά του ότι είναι η “Kavala, Greece”, όμως πρόκειται για το Κάστρο του Πλαταμώνα (το στιγμιότυπο στο 1:57:30).

Η ταινία έχει ανέβει ολόκληρη στο YouTube και μπορείτε να την παρακολουθήσετε παρακάτω, αλλά χωρίς υπότιτλους

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλη την ταινία