13033: Μια «έξυπνη» συντόμευση για iOS συσκευές έρχεται από την… Ελευθερούπολη Καβάλας!

Ο Γιώργος Τουμανίδης έφτιαξε για όσους έχουν iPhone μια συντόμευση η οποία συμπληρώνει αυτόματα το sms για τη βεβαίωση μετακίνησης κατά εξαίρεση ξεκαθαρίζοντας ότι η εφαρμογή δεν είναι για κατάχρηση των εξαιρέσεων-Πώς δουλεύει η συντόμευση

Η αποστολή μηνύματος για να βγει κάποιος για λίγο από το σπίτι του στην εποχή του κορονοϊού και των περιορισμών έχει γίνει, πλέον, βίωμα όλων, με την τεχνολογία να συντελεί στην κατά δύναμιν διευκόλυνση της καθημερινότητάς μας.

Σ΄αυτό το πλαίσιο ο Γιώργος Τουμανίδης, κάτοικος της Ελευθερούπολης Καβάλας, δημιούργησε μια συντόμευση για iOS συσκευές για να γίνει πιο εύκολη και «έξυπνη» η αποστολή μηνύματος στο 13033. Η εφαρμογή απευθύνεται σε όσους έχουν iPhone και συμπληρώνει αυτόματα το sms για τη βεβαίωση μετακίνησης κατά εξαίρεση.

Η συντόμευση δε χρειάζεται custom επαφή. «Ρωτάει» άπαξ ονοματεπώνυμο και διεύθυνση και τα στοιχεία αποθηκεύονται στο iCloud των χρηστών για να τα χρησιμοποιήσουν την επόμενη φορά, ενώ παρέχεται η επιλογή καθαρισμού των στοιχείων, με την έκδοση της συντόμευσης να λύνει το πρόβλημα του μη «τρεξίματος» από Widget.

Είναι η πρώτη «έξυπνη» εφαρμογή για τις iOS συσκευές, με τον κ. Τουμανίδη να ξεκαθαρίζει ότι δεν δημιουργήθηκε για κατάχρηση των εξαιρέσεων και για να «Μη Μένουμε Σπίτι», αλλά καθαρά για την εξυπηρέτηση των χρηστών της.

Μπορείτε να κατεβάσετε από [εδώ] τη συντόμευση