Υγειονομικό υλικό στα Νοσοκομεία Καβάλας και Δράμας από το ΤΕΕ-AΜ

Το παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας του ΤΕΕ «άνοιξε» ειδικό λογαριασμό για την ενίσχυση της «μάχης» κατά του κορονοϊού

Με σκοπό να συνδράμει τα νοσοκομεία της Καβάλας και της Δράμας με υγειονομικό υλικό απαραίτητο για την καλύτερη αντιμετώπιση από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της υγειονομικής κρίσης της πανδημίας του κορονοϊού, το ΤΕΕ-ΑΜ ξεκίνησε μία πρωτοβουλία που απευθύνεται σε εταιρίες αλλά και ιδιώτες.

Συγκεκριμένα, το Παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος έχει «ανοίξει» ειδικό τραπεζικό λογαριασμό και κάνει έκκληση για βοήθεια σε όποιον μπορεί να συνεισφέρει.

Διαβάστε παρακάτω το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης-έκκλησης του ΤΕΕ-ΑΜ και όλες τις λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε.

«Είναι πρωτοφανής η κρίση που βιώνουμε από την πανδημία του κορονοϊού που εξακολουθεί να είναι σε εξέλιξη. Οι μηχανικοί, είτε συνεχίζουμε να εργαζόμαστε υπό αντίξοες συνθήκες είτε μένουμε στο σπίτι μας, με ιδιαίτερα βαρύ επαγγελματικό κόστος.

Προτεραιότητα για όλους μας είναι να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για την προστασία της υγείας, ατομικής και δημόσιας.

Η μάχη απέναντι στον «αόρατο» εχθρό συνεχίζεται, ο πόλεμος δεν έχει κερδηθεί ακόμη.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους στα Νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους διασώστες, τους ήρωες πίσω από τις μάσκες, που αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορονοϊού.

Θεωρούμε χρέος και τιμή να συνδράμουμε και εμείς στην εθνική προσπάθεια, με την προσφορά υγειονομικού υλικού στα Γενικά Νοσοκομεία Καβάλας και Δράμας.

Στο πλαίσιο υλοποίησης αυτής της δράσης, έχουμε απευθυνθεί σε εταιρίες-προμηθευτές για τη συγκέντρωση σχετικού διαθέσιμου υγειονομικού υλικού και  έχουμε ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό (IBAN GR3601408000800002371000440) μέσω του οποίου μπορούμε όλοι μας να συνεισφέρουμε στη μεγιστοποίηση της ωφέλειας.

Μένουμε σπίτι. Μένουμε ασφαλείς. Βγαίνουμε νικητές»!