Κορονοϊός… «τρόπους» κατεργάζεται! Κομμώτρια στην Καβάλα προσφέρει υπηρεσίες #ΣτοΣπίτι!

Εν μέσω «καραντίνας», κυρία προσφέρει κούρεμα-χτένισμα-βαφή-περμανάντ-ανταύγειες «κατ' οίκον» και σε... ανταγωνιστικές τιμές!

Μία από τις επιχειρήσεις που εξ αρχής «έκλεισε» ο κορονοϊός και στην Ελλάδα ήταν τα κομμωτήρια και τα κουρεία. Αν και δεν συγκαταλέγεται στα προϊόντα και τις υπηρεσίες «πρώτης ανάγκης», η περιποίηση της κώμης είναι για πολλούς και πολλές κάτι το σημαντικό, με το lockdown στα καταστήματα του κλάδου να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από την πρώτη στιγμή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Από πολύ νωρίς περίσσεψαν τα σχόλια για «μαύρες ρίζες» στις γυναίκες, για look τύπου «Ναυαγού» στους άνδρες, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα επιβλήθηκαν πρόστιμα για παράνομο «άνοιγμα» κομμωτηρίων εν μέσω απαγόρευσης, ενώ σε «θέμα» αναδείχτηκε προ ημερών και το κούρεμα του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα από τη… γυναίκα του!




Με την «καραντίνα» να κρατάει ήδη έναν μήνα τώρα, κάποιοι και κάποιες ίσως ψάχνουν ακόμη πιο εναγώνια για κάποιες «λύσεις». Με αυτό το «κενό αγοράς» δεδομένο, μια κομμώτρια αποφάσισε να «σπάσει» τα μέτρα και τις απαγορεύσεις και να… διαφημίσει ότι προσφέρει τις υπηρεσίες της κατ’ οίκον, μοιράζοντας αυτοσχέδια-γραμμένα στο χέρι, με στιλό, διαφημιστικά flyers.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε είσοδο πολυκατοικίας στη Δεξαμενή.