Ένας Καβαλιώτης στρατιώτης στέλνει από την Κύπρο το δικό του Αναστάσιμο μήνυμα ενθάρρυνσης και ελπίδας

Ο Κωνσταντίνος Τσιλικίδης υπηρετεί στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου και δίνει το δικό του στίγμα της εποχής, αλλά με τη διαχρονικότητα που του αρμόζει, χωρίς υπερβολές και με το «ποτήρι μισογεμάτο»

«Μόνο το κουράγιο και η υπομονή μάς έχουν απομείνει. Υγεία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Τις καλύτερες ευχές σε όλους σας από έναν Καβαλιώτη στρατιώτη που υπηρετεί μακριά από το σπίτι του, στην μακρινή Κύπρο!»…




Ο Κωνσταντίνος Τσιλικίδης υπηρετεί στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ) από τις 19 Νοεμβρίου 2019 και απέμειναν 2,5 μήνες για το τέλος της θητείας του και 1,5 μήνας για τον επαναπατρισμό του. Ο κορονοϊός έπληξε και τη δική του καθημερινότητα, αλλά όχι τα ιδανικά, το θάρρος και την αισιοδοξία του, την οποία μεταγγίζει στα πάτρια εδάφη χωρίς υπερβολές, στέλνοντας το δικό του Πασχαλινό και εν γένει Αναστάσιμο μήνυμα.

Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Τσιλικίδη

Χριστός Ανέστη Ελλάδα μου. Χριστός Ανέστη σε όλους τους ανθρώπους του πλανήτη. Να περνάτε όλοι σας καλά και να ελπίζετε για ένα καλύτερο αύριο. Ένα καλύτερο αύριο που θα έρθει! Ποτέ μην σταματάτε να ελπίζετε και πάντα να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο! Όλα τα στελέχη-στρατιώτες εδώ από την μακρινή Κύπρο σας ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και καλοπέραση. Είμαστε εμείς εδώ για εσάς και εσείς εδώ για εμάς.

Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα που κανένας ποτέ δεν σκέφτηκε. Χρόνια πολλά Ελλάδα μου. Είμαστε εδώ για εσένα όλοι για να κάνουμε το χρέος μας απέναντι σου και να σε τιμήσουμε. Έλληνα μη φοβάσαι, πέρασες αρκετές δυσκολίες, αλλά βγήκες δυνατότερος. Εξάλλου ο καλός ο καπετάνιος στις δύσκολες φουρτούνες φαίνεται, κρατά γερά!

Είμαστε εδώ για εσάς να παλέψουμε για τα ιδανικά μας και τα θέλω μας, γιατί εμείς τους τιμούμε όλους, τους σεβόμαστε όλους και τους προστατεύουμε όλους, αλλά κατεξοχήν αυτούς που αγαπήσαμε και αγαπάμε! Τους πατεράδες μας και τις μανάδες μας. Τους παππούδες μας και τις γιαγιάδες μας. Γιατί δεν μπορούμε να υπάρχουμε χωρίς αυτούς. Δεν μπορούμε να έχουμε ταυτότητα χωρίς αυτούς. Εμείς είμαστε τα πάντα για αυτούς και αυτοί τα πάντα για εμάς.

Χριστός Ανέστη από όλη την ΕΛ.ΔΥ.Κ.