Πέφτουν οι τελευταίες «πινελιές» στο έργο της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης [φωτογραφίες]

Φτιάχνεται το πεζοδρόμιο, μπαίνουν τα απαραίτητα προστατευτικά κάγκελα

Στις 22 Νοεμβρίου 2019, πολλές ώρες ασταμάτητης, έντονης βροχόπτωσης, στη συνοικία της Αγίας Παρασκευής στην Καβάλα, προκάλεσαν μία ευμεγέθη «τρύπα» επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, δίπλα από τη στάση «Πλατανάκια», εξαφανίζοντας το πεζοδρόμιο και μεγάλο μέρος του οδοστρώματος!

Η κυκλοφορία των οχημάτων σε μεγάλο τμήμα της οδού απαγορεύτηκε και λίγο μετά ο Δήμος Καβάλας ξεκίνησε τις εργασίες για την αποκατάσταση της μεγάλης ζημιάς που είχε προκληθεί και οι οποίες περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, και την κατασκευή νέου τοιχίου αντιστήριξης.

Τελικά, η Χρυσοστόμου Σμύρνης «άνοιξε» και πάλι λίγο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα του 2020, αφού ολοκληρώθηκε και η ασφαλτόστρωση στο τμήμα της που είχε καταστραφεί.

Το πρωί της Παρασκευής 24 Απριλίου 2020 ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης επισκέφτηκε εκ νέου το έργο της Χρυσοστόμου Σμύρνης το οποίο βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η συνολική παρέμβαση του Δήμου Καβάλας στο σημείο, με την κατασκευή του πεζοδρομίου και την τοποθέτηση προστατευτικών κάγκελων.